-->

lauantai 16. lokakuuta 2010

Eläinhoitolaan

Lähdemme veljeni häihin Helsinkiin, joten kissojen tie vie eläinhoitola Kotipesään. Milli on viettänyt kyseisessä paikassa jo kerran kokonaisen viikon, joten toivottavasti nyt meneeyhtä hyvin kuin viimeksi. Hoitolassa on kiipelytasoja omaavat mukavat häkit ja lisäksi leikkihuone, jonne kissat vuorotellen pääsevät. Nyt varmaankin reissu on vieläkin mukaavmpi, kun katteja on kaksi.Hintakin on tosin mukavat 40e, mutta takaahan se koko täysihoidon..!

Liljasta onkin tullut oikea tiikeri,  kun se leikkii yötäpäivää. Kerrantuli sitten otettua kamera kauniiseen käteen ja kuvattua leikin tuoksintaa.. Siinähän onkin aina näky, kun Lilja pomppii lelun perässä! Tällä kertaa leluna rikkinäinen ja kissojen repimä koriste-ruusu, joka onkin hyvää seuraa.

"Oooleeoo!!"

Kohta puraistaan "tappava isku".

"Taisin mennä nurin.."

Lilja LENTÄÄ!


Ajattelin vielä laittaa pari aika epäonnistunutta kuvaa näiden aikojen agi-treeneistä:





3 kommenttia:

  1. Toivottavasti kissat viihtyvät hyvin kissahoitolassa. :) Terkkuja niille! Ja tosi hyviä noi agi-kuvat! Lilja on taitava! :)

    VastaaPoista
  2. Hieno blogi!
    Toivottavasti tytöt viihtyvät Kotipesässä. Ainakin paikka kuulostaa kotoisalta :)
    Todella hienosti Lilja hyppii!

    VastaaPoista
  3. Aika hyvin Lilja poseeraa kuvissa XD Millilläkin on hyvät fiilikset! <3<3<3<3<3

    Meidän kissat ei viihtyis kissa hoitolassa! Toinen on TOSI arka, kun se tuli meille, se oli viikon kylpyammeen alla (meillä on sellanen kylpyamme mihin mahtuu alle kun se on sellanen mikä tulee sen asunnon mukana) ja sitten se sieltä lähti, muttaoli vielä toisen viikon sohvan takana kunnes se tottu, ja tuli esiin, kun hankittiin toinen kisu, joka on vähän rohkeempi pentu, joka välillä peseekin nykyään kissaamme korvan takaa. PS. toivottavasti kissat viihtyy hoitolassa! ONNEA NIILLE! (käyttäytyköön siellä hyvin, ettei hoitajilla mee niistä hermot)


    kissafani123

    VastaaPoista