-->

torstai 6. tammikuuta 2011

Hyvää joulua, hyvää uutta vuotta.. Ja asiaa kissojen ulkoilutuksesta!

Voi kamala kun päivittelystä on taas aikaa! Pahoittelen lukijoille. Joka tapauksessa haluan toivottaa myöhässä hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2011!
Täässä vuosi on vierähtänyt käyntiin mukavasti, Lilja se vain kasvaa koheltaa ja Milli tahtoisi lihoa ja nukkua. Lilja on saanut päähänsä pahan tavan pissata lavuaariin. Siinähän onkin paasaamista vanhemmilta, kun vessa haiseekuin mikä.. Toivon suuresti, että syynä oli vaihtamamme hiekkamerkki, jonka kyllä vaihdoimme takaisin varmuuden vuoksi.


 Sitten pääaiheeseen!
Perheessämme sodan aiheena on nyt ollut kissojen ulkoilutus valjaissa. Toivoin jopa joululahjaksi lupaa saada ulkoiluttaa kissoja, mutta ei millään.. Vanhempien mukaan se olisi vain kamala riesa -kissat olisivat aina ovenraossa kyttäämässä ulospääsyä. Olen kuitenkin kuullut kysellessäni ihmisiltä, että näin ei ole! En tiedä mikä päähänpinttymä vanhemmillani on, mutta kai heidän voi jotenkin puhua ympäri.

Siksi nyt ajattellin, että jos kaikki, jotka tätä tekstiä lukee, voisi koittaa laittaa kortensa kekoon! Toivoisin miel. tämän tekstin kommentteihin puolestapuhumista kissojen ulkoilutuksesta. äistä tekisin sitten kuvanmuokkauksella kuvan, johon laittaisin näitä teidän pätkiänne. Ehkäpä siitä olisi apua saamaan vanhemmilta lupaa, ainakin he huomaisivat yritystä olevan!

Mielipiteet tällä tavalla, kiitos:


1. Nimi, jonka haluat näkyvät lopputuloksessani
2. Puolestapuhumisesi


Suuret kiitokset kaikille, jotka auttavat "kissat ulkoilemaan" -projektissani!

3 kommenttia:

  1. Mähän olenkin jo sen sähköpostin lähettäny (:D), mutta voin toki vieläkin yrittää, että kissat pääsisivät ulkoilemaan!
    Eli:

    Emilia: Meillä on kissa, (Elmeri) ja viemme sitä valjaissa ulos. Elmeri tykkää siitä, eikä riehu enää sisällä niin paljoa, kun saa ulkona juosta ja purkaa energiaa. Elmeri ei myöskään karkaa ovesta, jos avaamme oven. Toivottavasti Milli ja Liljakin pääsevät ulkoilemaan!

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva blogi! Ja nuo kissat ovat niin suloisia. (:

    VastaaPoista
  3. Kiva blogi :)

    Tosiaan, meillä tuo Kiiski kulkee valjaissa ulkona , mutta Kirppu ei astu jalallaankaan ulos :)

    Kiiski on oppinut ulos pääsemään miukumalla, mutta nyt on oppinut avaamaan oven hyppäämällä oven kahvaan. Osaksi johtuu siitä, että käy asioilla pihalla ja kiire on aina kova :)

    Mutta eipä nuo opi oven avausta kovinkaan helposti !

    VastaaPoista